01/04/2020 08:35:24

Τρόμος στο ζωολογικό κήπο: Μπροστά στα μάτια του κόσμου. Λιονταρίνα κατασπάραξε τα νεογέννητα παιδιά της

Τρόμος στο ζωολογικό κήπο: Μπροστά στα μάτια του κόσμου. Λιονταρίνα κατασπάραξε τα νεογέννητα παιδιά της  - Media

 

Ξέρουμε ότι συνήθως το αρσενικό λιοντάρι ορμάει και τρώει τα λιονταράκια προκειμένου μετά να ζευγαρώσει με τη λιονταρίνα και να κάνει τα δικά του παιδιά , να διαιωνίσει τα δικά του γονίδια. Όμως στο ζωολογικό κήπο της Λειψίας συνέβη κάτι πολύ παράξενο.

Την Παρασκευή γιόρτασαν τα γεννητούρια της Κινγάλι, της λιονταρίνας του κήπου. Και χθες μπροστά στα μάτια των επισκεπτών η Κινγάλι έφαγε τα δυο μικρά νεογέννητα λιονταράκια της.

Οι υπέυθυνοι του ζωολογικού κήπου δεν μπορούν να εξηγήσουν τη συμπεριφορά αυτή και είπαν ότι ουδέποτε παρατήρησαν κάποιο είδος παράξενης συμπεριφοράς στην πεντάχρονη λιονταρίνα.

Κάποιος από τον ζωολογικό κήπο που προσπάθησε να ερμηνεύσει την αντίδραση στης Κινγάλι, είπε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα δολοφόνησε επειδή τα δυο μωρά λιονταράκια μπορεί να ήταν άρρωστα ή να είχαν αναπτυξιακά προβλήματα. Κάποιος άλλος είπε ότι μια εξήγηση μπορεί να δωθεί από το γεγονός ότι ήταν η πρώτη γέννα της λιονταρίνας η οποία μπορεί να μην ήξερε πώς να συμπεριφερθεί και τι να κάνει με τα μικρά. «Συμβαίνει στο ζωικό βασίλειο ξανά και ξανά. Οι μητέρες σκοτώνουν τα γατάκια τους ειδικά οι πρώτη φορά μητέρες».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.