search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:55
MENU CLOSE

Παυλόπουλος προς Τουρκία: Είμαστε ανυποχώρητοι!

08.08.2019 17:07
Παρουσία Παυλόπουλου τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου για τους 196 πεσόντες Κωνσταντινοπολίτες στον Β΄ ΠΠ - Media

 

«Η Toυρκία πρέπει να αντιληφθεί ότι από τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου εκ μέρους της εξαρτάται τόσον η μεταξύ μας φιλία και καλή γειτονία όσο και η εν γένει Ευρωπαϊκή της προοπτική» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της Ιταλικής Δημοκρατίας Έντσο Μοαβέρο Μιλανέζιστο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι «στο διεθνές δίκαιο περιλαμβάνεται, όπως είναι αυτονόητο, και το δίκαιο της θάλασσας, κατά τη Συνθήκη του Montego Bay του 1982, με βάση το οποίο οριοθετείται η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη». Όπως τόνισε «Το μήνυμά μας αυτό, ως προς τις επιταγές του οποίου είμαστε αποφασισμένοι και ανυποχώρητοι, αφορά όλους τους γείτονές μας, κατεξοχήν δε τη γείτονα Τουρκία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:48