search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:14
MENU CLOSE

Αποχώρησαν από το OPEN Γιακουμής – Κάτζου 

09.08.2019 06:31
Αποχώρησαν από το OPEN Γιακουμής - Κάτζου  - Media

 

Ένα ακόμα «διαζύγιο» με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, υπογράφτηκε χθες Πέμπτη. Το δίδυμο που παρουσίαζε την πετυχημένη εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30» Αμαλία Κάτζου και Βαγγέλης Γιακουμής αποχώρησε από το σταθμό.

Αν κι η εκπομπή σημείωνε υψηλές για το κανάλι πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης με διψήφια ποσοστά καθημερινά τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να αλλάξουν τα πρόσωπα στο «τιμόνι» της, καθώς η διεύθυνση ειδήσεων έχει άλλα πλάνα.

Έτσι μετά την αποχώρηση της Αμαλίας Κάτζου, ήρθε η σειρά του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γιακουμή τον οποίον εξώθησαν σε παραίτηση προτείνοντάς του προς έκπληξη πολλών , μικρότερη συμμετοχή και μείωση μισθού, γεγονός που ο παρουσιαστής δε το δέχθηκε θεωρώντας το αντιεπεαγγελματικό και θέλοντας να διαφυλάξει και την επαγγελματική του αξιοπρέπεια παραιτήθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:13