05/06/2020 07:28:37

Αποκάλυψη για το Καφέ της Χαράς: Αυτή θα είναι η μεγάλη έκπληξη του πρώτου επεισοδίου

Αποκάλυψη για το Καφέ της Χαράς: Αυτή θα είναι η μεγάλη έκπληξη του πρώτου επεισοδίου - Media

 

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη μίλησε η Τζόυς Ευείδη.

Μεταξύ άλλων η κουβέντα πήγε στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» και πιο συγκεκριμένα στον ρόλο της Σταυρούλας, έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ρόλους της ηθοποιού.

Η ηθοποιός έκανε μία αποκάλυψη για το πρώτο επεισόδιο της επιστροφής του «Καφέ» που λίγοι περίμεναν, με δεδομένο ότι ο ρόλος της Σταυρούλας δεν είναι ένας εκ των δύο βασικών της σειράς.

«Δεν μπορώ να σου πω πολλά, ξέρω ότι θα το πάμε ξανά το Καφέ της Χαράς. Έχω καεί τόσες πολλές φορές στη ζωή μου που, δεν ανακοινώνω τίποτα, αν δεν μου πουν “τη Δευτέρα έχεις γύρισμα”. Άσε, μη γρουσουζεύουμε. Θα γίνει πιστεύω. Η Σταυρούλα, 13 χρόνια μετά, δεν θα έχει καμία σχέση με το πώς την αφήσατε. Θα είναι, ίσως, ο πιο ανατρεπτικός ρόλος. Έχει φύγει πολλά βήματα μπροστά. Ο ρόλος της θα είναι η μεγάλη έκπληξη του πρώτου επεισοδίου. Ήμουν από την αρχή πολύ υπέρ του να επιστρέψει το “Καφέ”. Γιατί όχι; Και στην Αμερική υπάρχει τάση να γίνονται τα σίκουελ των παλιών σειρών. Φυσικά κι έπρεπε να ξαναγίνει!»

Dailymedia

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.