search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:32
MENU CLOSE

Επιστρέφουν τα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» στον Σκάι

09.08.2019 17:52
Επιστρέφουν τα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» στον Σκάι  - Media

 

Ήταν ένα από πιο δημοφιλή προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης τη δεκαετία του 1990.

Τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα» μεταδίδονταν από την Δημόσια τηλεόραση και όλη η Ελλάδα συντονιζόταν στην τηλεόραση για να δει ομάδες από ελληνικές πόλεις να αναμετράται με άλλες ευρωπαϊκές. Το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η είδηση της επιστροφής του τηλεπαιχνιδιού γέμισε χαρά του φανατικούς τηλεθεατές της. Σημείωνεται ότι ο Κώστας Σγόντζος ήταν ο πρώτος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού στην ΕΡΤ.

Ο έμπειρος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Στον ΣΚΑΪ βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση του παρουσιαστή του θρυλικού προγράμματος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tinasmess.gr ο παρουσιαστής θα είναι άντρας και το κανάλι του Φαλήρου εξετάζει διάφορα ονόματα. Επικρατέστεροι είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Γιώργος Λιανός, ενώ αουτσάιντερ είναι ο Θέμης Γεωργαντάς που παρουσιάζει βραδινή εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου.

Τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» ξεκίνησαν το 1965 ως η διεθνής εκδοχή του γαλλικού προγράμματος «Intervilles». Η ιδέα ανήκε στον Στρατηγό Σαρλ ντε Γκωλ και είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από διαφορετικές χώρες.

Dailymedia.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:32