search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Ρίο: Νεκρός άνδρας που έπεσε σε βόθρο – Σοβαρά ο 41χρονος που προσπάθησε να τον σώσει

10.08.2019 12:58
Τραγωδία στο Ρίο: Νεκρός άνδρας που έπεσε σε βόθρο – Σοβαρά ο 41χρονος που προσπάθησε να τον σώσει - Media

 

Τραγωδία το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρίο της Πάτρας, όπου ένας άνδρας 50 ετών έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εργασιών, ενώ νοσηλεύεται σοβαρά ένας 41χρονος . Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Σώμερσετ και Ζαίμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, νεκρός είναι ο 50χρονος τεχνικός που είχε πάει στο σπίτι για να κάνει εργασίες στο βόθρο. Ο 50χρονος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε μέσα στο φρεάτιο και τότε ο 41χρονος γιος του ιδιοκτήτη, στην προσπάθειά του να τον απεγκλωβίσει έπεσε και αυτός μέσα.

 Οι δύο εγκλωβισμένοι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές.

Επί τόπου έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής με δέκα άνδρες και τρία οχήματα και μετά από προσπάθειες, κατάφεραν να ανασύρουν τους δυο εγκλωβισμένους. Ο ένας, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ανέμενε στο σημείο, προχώρησε άμεσα σε αναζωογόνηση. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που έκαναν ο 50χρονος δεν επανήλθε και μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο.

Ο  δεύτερος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51