search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:01
MENU CLOSE

Πόρτο Χέλι: «Βούτηξα να τους σώσω και τραυματίστηκα» λέει ο Γάλλος χείριστης του ταχυπλόου

10.08.2019 13:39
4871922.jpg

 

Τη δική του εκδοχή προέβαλε ο Γάλλος συλληφθείς για το δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι, όπου το ταχύπλοο σκάφος που οδηγούσε εμβόλισε μικρότερο με αποτέλεσμα 2 άτομα να χάσουν τη ζωή τους και ένα να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι μόλις ο Γάλλος έδεσε το σκάφος στον προβλήτα έγινε… καπνός και ώρες αργότερα προσήλθε στο λιμεναρχείο με τον δικηγόρο του.
Ο ίδιος ανέφερε, μέσω του δικηγόρου του, ότι τραυματίστηκε στην προσπάθεια να βοηθήσει σε απεγκλωβισμό μετά τη σφοδρή σύγκρουση και για αυτό δεν εμφανίστηκε.

Ακόμη, υποστήριξε ότι το αλιευτικό που εμβόλισε δεν είχε φώτα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Επίσης, ο 44χρονος, μέσω του δικηγόρου του, επέμεινε ότι βοήθησε να εντοπιστεί η μία σορός και πως έπεσε πολλές φορές στη θάλασσα για να βοηθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, πρόκειται για γνωστό κτηματομεσίτη, με μεγάλη δραστηριότητα στην περιοχή.

Οι 10 Γάλλοι που επέβαιναν στο σκάφος του είπαν στις αρχές ότι διέφυγε μετά την αποβίβαση στη στεριά, πιθανώς εξαιτίας του πανικού του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:59