search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:16
MENU CLOSE

Παραμένει αποκλεισμένη η Σαμοθράκη – Δεν κατάφερε να δέσει στο νησί το Azores Express

12.08.2019 07:33
Παραμένει αποκλεισμένη η Σαμοθράκη - Δεν κατάφερε να δέσει στο νησί το Azores Express - Media

 

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία κατοίκων και επισκεπτών της Σαμοθράκης, καθώς ανεπίλυτο παραμένει το πρόβλημα που προέκυψε με την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού μετά τη βλάβη στα δύο πλοία της Saos Ferries που το συνέδεαν με την Αλεξανδρούπολη.

Μετά από αρκετές ημέρες ταλαιπωρίας και εντάσεων, το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας δρομολόγησε στη γραμμή το πλοίο Azores Express το οποίο, μετά από εκτεταμένη μετασκευή στην Ελλάδα, επρόκειτο σύντομα να ξεκινήσει δρομολόγια στον Ατλαντικό. Το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και αναχώρησε με μεγάλη καθυστέρηση το βράδυ της Κυριακής, μεταφέροντας 650 επιβάτες. Ωστόσο δεν κατάφερε να δέσει στο λιμάνι της Καμαριώτισσας λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να επιστρέψει την πρωτεύουσα του Έβρου.

Σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, παραμένει άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί το σημερινό δρομολόγιο, καθώς στο βόρειο Αιγαίο εξακολουθούν να πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Η παρατεταμένη διακοπή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη έχει προκαλέσει εκνευρισμό σε κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, αλλά και σοβαρά προβλήματα στην τροφοδοσία του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:14