search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:18
MENU CLOSE

Ισόβια σε μητέρα και γιο – Ξυλοκόπησαν άνδρα μέχρι θανάτου επειδή έτρεχε στη γη τους

12.08.2019 13:23
Ισόβια σε μητέρα και γιο – Ξυλοκόπησαν άνδρα μέχρι θανάτου επειδή έτρεχε στη γη τους - Media

 

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν μητέρα και γιος ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν δρομέα και τον πυροβόλησαν με αεροβόλο επειδή έτρεχε στη γη τους.

Η συνταξιούχος και ο γιος της που δολοφόνησαν έναν άνδρα μετά από καβγά μαζί του γιατί έτρεχε στο μονοπάτι τους φυλακίστηκαν.

Η 72χρονη Carol Dawson και ο 41χρονος γιος της Scott κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του Gary Dean μετά από μια μακροχρόνια διαμάχη για ένα κομμάτι γης. Ο κ. Dean το χρησιμοποιούσε τακτικά για να τρέξει και για άλλες δραστηριότητες.

Ο 41χρονος καταδικάστηκε σε 31 χρόνια κάθειρξης και η μητέρα του σε 26 χρόνια.

Ο κ. Dean βρέθηκε νεκρός σε μια τάφρο στο δάσος κοντά στο Barnsley του South Yorkshire της Βρετανίας, αφού μητέρα και γιος τον πυροβόλησαν στο πίσω μέρος με ένα αεροβόλο και τον τραυμάτισαν βίαια με πέτρες και κλαδιά το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Οι Dawsons σκόπευαν να επιστρέψουν και να καταστρέψουν τη σορό με έναν εκσκαφέα, πριν την ανακαλύψει κάποιος .

Ο δικαστής δήλωσε ότι η δολοφονία εκτελέστηκε με «βάναυση αποφασιστικότητα» προσθέτοντας ότι «ο Gary Dean υπέφερε τρομερά … ξυλοκοπήθηκε άγρια ​​και πυροβολήθηκε με αεροβόλο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:18