05/06/2020 07:16:23

Τι ισχύει με το Open και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague

Τι ισχύει με το Open και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague - Media

 

Τις τελευταίες μέρες γράφεται και ακούγεται πολύ έντονα ότι το Open θα κάνει κίνηση για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων της Superleague.

Στα ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα γίνεται αναφορά για μια λίστα ομάδων που θα προσεγγίσει το κανάλι για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματά τους. Τι ισχύει τελικά;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dailymedia.gr, δεν τίθεται κανένα θέμα και ότι καμία σκέψη δεν υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων του Open για να κάνουν την συγκεκριμένη κίνηση.

Στο κανάλι μάλιστα διαβάζοντας τα… ευφάνταστα δημοσιεύματα σχολίαζαν με νόημα ότι αυτά δε γίνονται ούτε στα παραμύθια και ξεκαθάριζαν πως δεν υπάρχει καμία κρούση και καμία συζήτηση με καμία ομάδα εκτός του ΠΑΟΚ.

Τα αθλητικά θα είναι και φέτος ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού, αλλά θέμα απόκτησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων άλλων ομάδων δεν τίθεται.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.