search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:29
MENU CLOSE

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Σαμοθράκη

12.08.2019 19:31
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά σε βιοτεχνία κεριών στον Ταύρο - Media

 

«Φαίνεται να έχει περιοριστεί και ελεγχθεί το μέτωπο της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε, στις 20:45 σε χορτολιβαδική έκταση, Νότια-Νοτιοδυτικά της Καμαριώτισσας», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, περίπου τρεις ώρες μετά την εκδήλωσή της, ο δήμαρχος Σαμοθράκης, Θανάσης Βίτσας. Διευκρινίζει ότι «εκτός απροόπτου, η κατάσταση, δείχνει να είναι υπό έλεγχο», καθώς η φωτιά έφτασε στη θάλασσα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις της Σαμοθράκης να παραμένουν στην περιοχή καθώς υπάρχουν διάσπαρτες μικροεστίες, ενώ εξακολουθούν να πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Ο κ. Βίτσας σημειώνει ότι από την πρώτη στιγμή επικοινώνησαν μαζί του και παρακολουθούν την εξέλιξη της επιχείρησης κατάσβεσης, ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ συνεχής είναι η επικοινωνία του δημάρχου Σαμοθράκης και με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:28