14/12/2019 06:53:49

Στη Βασίλισσα Ελισάβετ αρέσει πολύ η Ολίβια Κόλμαν ως… Βασίλισσα Ελισάβετ

Στη Βασίλισσα Ελισάβετ αρέσει πολύ η Ολίβια Κόλμαν ως… Βασίλισσα Ελισάβετ - Media

 

Το «The Crown», η εθιστική τηλεοπτική απεικόνιση της ζωής της Βασίλισσας Ελισάβετ από τα νεανικά της βήματα ως... χτες, προκαλεί σταθερά εντύπωση για το θάρρος με το οποίο αποκαλύπτει και σχολιάζει την πιο κρυφή πλευρά της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, μπροστά στα μάτια των ίδιων των μελών της.

Τα μάτια αυτά και συγκεκριμένα της Βασίλισσας Ελισάβετ της ίδιας, φαίνεται πως είναι σταθερά κολλημένα στην τηλεόραση: όπως δημοσιεύτηκε πριν λίγο καιρό, η Ελισάβετ παρακολούθησε όλα τα ως τώρα επεισόδια της σειράς στο Netflix και της άρεσαν πολύ, παρότι βρήκε ορισμένα σημεία «υπερβολικά δραματοποιημένα». Στην ερχόμενη, τρίτη σεζόν της σειράς, τη Βασίλισσα θα ενσαρκώνει η Ολίβια Κόλμαν κι οι δυο κυρίες συναντήθηκαν από κοντά χθες, όπου η ηθοποιός χρίστηκε τιμητικά Διοικήτρια του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Η Ολίβια Κόλμαν, συνηθισμένη στο στέμμα κι από το «The Favοurite» του Γιώργου Λάνθιμου άλλωστε, δήλωσε: «Νιώθω ταπεινότητα, ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά που μπαίνω στην παρέα αυτών των απίστευτων ανθρώπων, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν υπάρξει τόσο ορατοί όσο εγώ, ενώ θα έπρεπε - και εύχομαι τώρα να γίνουν - είναι μεγάλη τιμή μου.» Δεν γνωρίζουμε τι είπαν η Βασίλισσα Ελισάβετ κι η Ολίβια Κόλμαν μεταξύ τους, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν spoilers για το «The Crown»!

flix

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.