search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:53
MENU CLOSE

Ναύπλιο: Μεγάλη κατολίσθηση στο γύρο της Αρβανιτιάς

14.08.2019 09:53
Ναύπλιο: Μεγάλη κατολίσθηση στο γύρο της Αρβανιτιάς - Media

 

Βράχια και χώματα αποκολλήθηκαν στην περιπατητική διαδρομή και ουσιαστικά έκοψαν τον πεζόδρομο στα δύο, ενώ στο σημείο βρίσκονται το Λιμενικό υπηρεσίες του Δήμου και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Σημειώνεται ότι τον Ιούνιο του 2018 είχε σημειωθεί και πάλι μεγάλη κατολίσθηση.

Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, η υπηρεσία πολιτικής προστασίας του Δήμου Ναυπλίου είχε αποκλείσει τις εισόδους του πεζόδρομου έχοντας βάλει προειδοποιητικές πινακίδες κινδύνου και κάγκελα, πολλοί όμως έβρισκαν τρόπους και τα παρέκαμπταν.

Πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο του Ναυπλίου, όπου καθημερινά κάνουν την βόλτα τους πολλοί ντόπιοι και επισκέπτες, όλες τις εποχές του χρόνου ,ακόμα και μετά την κατολίσθηση παραβιάζοντας τις πινακίδες και τα κιγκλιδώματα που έχουν τοποθετηθεί.

Είναι μια εξαιρετική διαδρομή , δίπλα στη θάλασσα, που ενώνει την πλαζ της Αρβανιτιάς με την παραλία της πόλης του Ναυπλίου, αλλά δυστυχώς μετά τις κατολισθήσεις η διαδρομή πλέον εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για τους περαστικούς.

Στην σημερινή κατολίσθηση αναφέρθηκε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος όπου διευκρίνισε πως οφείλετε σε διαρροή αγωγού της δεξαμενής υδροδότησης που βρίσκεται στην Ακροναυπλία και στην διάβρωση που αυτή προκάλεσε.

Ο Δ. Κωστούρος αναφέρθηκε σε όλα όσα έχει κάνει η Δημοτική Αρχή αλλά και σε όσα πρέπει να γίνουν για την αποκατάσταση των κατολισθήσεων που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50