search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:31
MENU CLOSE

Νίκος Φίλης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»

14.08.2019 10:23
Φίλης: Να μην επιμείνει στο άνοιγμα των σχολείων η κυβέρνηση - Media

 

Μετά από μια δύσκολη επέμβαση και δεκαπέντε ημέρες νοσηλείας, ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο “Γ.Γεννηματάς”.

Τέλος έλαβε η περιπέτεια της υγείας του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο “Γ.Γεννηματάς”, μετά από σοβαρή επέμβαση στο παχύ έντρο και νοσηλεία δεκαπέντε ημερών.

Ο θεράπων ιατρός του, Δ/ντης στην Γ’ χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, χειρουργός Γιώργος Ζωγράφος, δηλώνει ικανοποιημένος από την επέμβαση, αλλά και τη μετεγχειρητική πορεία του ασθενούς:

“Μετά από μια άριστη μετεγχειρητική πορεία, ο πρώην υπουργός κ. Νίκος Φίλης εξήλθε σήμερα από την Γ’ χειρουργική κλινική του νοσοκομείου “Γ.Γεννηματάς” σε άριστη κατάσταση”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο γιατρός, μιλώντας στο iatropedia.gr

Ο κ. Νίκος Φίλης θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στο σπίτι, ενώ θα λάβει και ειδική αγωγή.

Πηγή: iatropedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:30