search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:58
MENU CLOSE

Περιφέρεια Αττικής σε ραδιόφωνα για την πυρκαγιά στον Υμηττό: Να καταθέσετε αίτημα για την καταγραφή ζημιών

14.08.2019 10:42
Μείωση 50% στο ενοίκιο των τηλεοπτικών σταθμών προς τη Digea για τρεις μήνες - Media

 

Η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά στους πρόποδες του Υμηττού, στις 12 Αυγούστου, να καταθέσουν στις υπηρεσίες της σχετικό αίτημα προκειμένου να προχωρήσει η καταγραφή των ζημιών και να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η αποκατάσταση και επαναλειτουργία τους.

Ήδη με εντολή της περιφερειάρχου, Ρένας Δούρου κλιμάκιο με υπαλλήλους της περιφέρειας μετέβη στην περιοχή όπου βρίσκονται οι κεραίες, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών καθώς και κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες υπέστησαν ζημιές. Μετά την καταγραφή των ζημιών, αναζητήθηκαν στοιχεία επικοινωνίας των ενδιαφερόμενων, με σκοπό την ενημέρωση για τη διαδικασία καταγραφής των ζημιών και την παροχή στοιχείων επικοινωνίας με την αρμόδια υπηρεσία του Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι ήδη έχει γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΕΙΙΡΑ), Τάκη Κωστάκη, ενώ οι προσπάθειες συνεχίζονται για την ενημέρωση και των υπόλοιπων ενδιαφερομένων, ώστε να υποβληθούν τα σχετικά αιτήματα και να γίνει η καταγραφή των ζημιών, όπως προβλέπεται από την αρμόδια επιτροπή.

Η κ. Δούρου δήλωσε σχετικά: «Η επικοινωνία, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία, στις οποίες έχουν δικαίωμα όλοι οι πολίτες, δέχθηκαν βαρύ πλήγμα από τη μεγάλη πυρκαγιά στον Υμηττό. Οι φωνές των σταθμών που σίγησαν μέσα σε λίγη ώρα, πρέπει να ακουστούν ξανά όπως επιβάλλει ο πλουραλισμός του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. Είναι θέμα Δημοκρατίας. Για το λόγο αυτό η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται αρωγός στην προσπάθεια αποκατάστασης των τεχνικών υποδομών των σταθμών».

Για περισσότερες πληροφορίες οι εκπρόσωποι των εταιρειών μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να ενημερωθούν για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 210 1371, 213 210 1340, 213 210 1330, 213 210 1391.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:57