search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:25
MENU CLOSE

Στον Alpha και την επόμενη σεζόν η Αγγελική Νικολούλη – To μήνυμά της αμέσως μετά την ανακοίνωση

14.08.2019 16:54
Νικολούλη: «Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά» - Media

 

Ανεξιχνίαστα εγκλήματα και μυστηριώδεις εξαφανίσεις θα έρθουν και πάλι στο φως… Ο Alpha ανακοίνωσε την Τετάρτη την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του καναλιού «Η πολυβραβευμένη δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά για να αναδείξει και να διαλευκάνει υποθέσεις που αποτελούν σπαζοκεφαλιά για τις Αρχές.

Για 25η σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη θα ανάψει το… «Φως στο Τούνελ» και, μαζί με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της, θα ξεκινήσει το συναρπαστικό ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης».

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Αγγελική Νικολούλη, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέβασε ένα κείμενο στην ιστοσελίδα της εκπομπής “Φως στο τούνελ” κι έστειλε το δικό της μήνυμα για την επόμενη σεζόν.

«Φίλοι μου, βαδίζουμε ολοταχώς για τη νέα τηλεοπτική μας χρονιά στο κανάλι του Alpha. Από Οκτώβρη θα είμαστε πάλι όλοι μαζί στο «Τούνελ», για νέες έρευνες και αποκαλύψεις.

Σε αυτήν την δύσβατη διαδρομή προς την αλήθεια, βάζω στην άκρη τον κίνδυνο και τις δυσκολίες. Πορεύομαι στην 25η τηλεοπτική σεζόν, με τη δύναμη που αντλώ από τη δική σας στήριξη και αγάπη.

Καμία υπόθεση δεν πρέπει να μένει στο σκοτάδι.

Με επιμονή και τόλμη, με βαθιά, διεισδυτική και προσεκτική έρευνα, θα φωτίσουμε μυστήρια…

Με σεβασμό στους συγγενείς των αγνοουμένων και θυμάτων αλλά και σε εσάς τους φίλους τηλεθεατές…

Προχωράμε…», έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στην ιστοσελίδα της εκπομπής της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:25