search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:21
MENU CLOSE

«Δεν έχω πλύνει το παντελόνι μου εδώ και μήνες! Το φοράω κάθε μέρα…»

16.08.2019 10:28
«Δεν έχω πλύνει το παντελόνι μου εδώ και μήνες! Το φοράω κάθε μέρα…» - Media

 

Ο διάσημος σχεδιαστής Tom Ford αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Vogue ότι φοράει το ίδιο παντελόνι για μήνες και μάλιστα δεν το έχει πλύνει κιόλας.

«Πολύ συχνά νιώθω ότι ντύνομαι σαν εργάτης αλλά δεν έχω την ενέργεια – αν θέλετε το πιστεύετε – να σκεφτώ μια διαφορετική αμφίεση. Και γνωρίζω τα ρούχα που μου πάνε. Μαύρα, καφέ και γκρι. Και λευκά όταν παίζω τένις.

Παρεμπιπτόντως να σας πω ότι αυτό το παντελόνι που φοράω πιθανότατα δεν έχει πλυθεί για μήνες. Φοράω τα ίδια ρούχα κάθε μέρα, τα βγάζω το βράδυ και τα κρεμάω στον καλόγερο. Εκεί κρεμάω το μπουφάν μου, το παντελόνι μου, αδειάζω τις τσέπες μου και το επόμενο πρωί σηκώνομαι με τον Τζακ να τρέχει δεξιά-αριστερά και πρέπει εγώ να τον ετοιμάσω για το σχολείο. Και έτσι απλά βάζω τα ίδια ρούχα», είπε ο Τομ Φορντ.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03