search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:01
MENU CLOSE

Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ κάνει διακοπές στην Ελλάδα (Photos)

16.08.2019 11:24
Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ κάνει διακοπές στην Ελλάδα (Photos) - Media

 

Το μήλο κάτω από τη μηλιά…Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που εργάζεται ως μοντέλο, όπως και η διάσημη μαμά της. Η 19χρονη, έπειτα από ένα φορτωμένο χειμώνα, αποφάσισε να ξεκουραστεί σε ένα, υπέροχο τόπο. Την Ελλάδα. Η νεαρή δεν επέλεξε τα… συνηθισμένα όπως είναι η Μύκονο. Αντ’ αυτού, φαίνεται πως της αρέσει ιδιαίτερα η Αργολίδα και ιδιαίτερα το Κρανίδι, όπου και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η…κλώνος της Σίντι Κρόφορντ, δεν είναι μόνη αλλά με τη φίλη της Σάρλοτ Λόρενς, τραγουδίστρια και μοντέλο.

Το 19χρονο μοντέλο ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες της στα social media από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής όπου μένει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

eros

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Η μαμά Σίντι Κρόφορντ

Η επιτυχία της Σύνθια Αν Κρόφορντ γνωστή ως Σίντι Κρόφορντ, στο μόντελινγκ την έκανε μια διεθνή διασημότητα, που της έδωσαν ρόλους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Το 1995 το περιοδικό Forbes την ονόμασε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη. Έχει ονομαστεί ως μια από τις πιο σέξυ γυναίκες όλων των εποχών από διάφορες λίστες και περιοδικά, όπως αυτή του Men’s Health. Είναι γνωστή για την ελιά ακριβώς πάνω από τα χείλη της και έχει εμφανιστεί σε εκατοντάδες εξώφυλλα κατά την διάρκεια της καριέρας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

trees are our friends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

symposium

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Πηγή: travelstyle.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24