search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:11
MENU CLOSE

Oι γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το πάρτι των 5 εκατ. ευρώ στη Μύκονο – Ποιος το διοργάνωσε, το μενού, τα λίαρ τζετ και το ντύσιμο (Video)

16.08.2019 18:29
Oι γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το πάρτι των 5 εκατ. ευρώ στη Μύκονο - Ποιος το διοργάνωσε, το μενού, τα λίαρ τζετ και το ντύσιμο (Video) - Media

 

Περισσότερα από 400 άτομα εργάστηκαν για το πάρτι- υπερπαραγωγή που διοργάνωσε στην Παράγκα Μυκόνου ο Ισραηλινός μεγιστάνας και πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Idan Ofer προκειμένου να γιορτάσει με την τέταρτη σύζυγό του την 10η επέτειο του γάμου του.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, το σκηνικό ήταν εμπνευσμένο από το Φεστιβάλ του Φλεγόμενου Ανθρώπου, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Νεβάδα των ΗΠΑ. Κυριαρχούσαν τα γιγάντια ομοιώματα, ανθρώπινα και μη, όπως ένα του Βούδα κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από λάστιχα αυτοκινήτων. Όσον αφορά το dress code, ήταν και αυτό εναρμονισμένο στο πνεύμα του αμερικανικού φεστιβάλ και όλοι οι καλεσμένοι είχαν ντυθεί με πανάκριβα κουστούμια.

Το κόστος της εκδήλωσης έφτασε τα 5.000.000 ευρώ, ενώ 400 άνθρωποι για 3 εβδομάδες δούλεψαν εντατικά ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους. Το μενού περιελάμβανε πλούσιο φαγητό όπως φρέσκα ψάρια, ξιφίες, θαλασσινά, κρεατικά.

Η guest list περιλάμβανε 700 προσκεκλημένους – στην πλειονότητά τους προσωπικότητες και VIP- που κατέφτασαν στο νησί των Ανέμων με λίαρ τζετ, ελικόπτερα και θαλαμηγούς.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:10