search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:31
MENU CLOSE

Βλάβη στην αμαξοστοιχία Intercity 52 – Ακινητοποιήθηκε λίγο έξω από την Αθήνα

17.08.2019 12:46
Βλάβη στην αμαξοστοιχία Intercity 52 - Ακινητοποιήθηκε λίγο έξω από την Αθήνα - Media

 

Αναστάτωση προκλήθηκε στους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 52 η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη μετά από βλάβη που παρουσίασε στην περιοχή των Αφιδνών (Κιούρκα).

Ήταν 10:00 η ώρα το πρωί όταν μετά από αστοχίας έλξης στης ηλεκτράμαξας ακινητοποιήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο σημείο γεγονός το οποίο ταλαιπώρησε τους επιβάτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο σημείο έφτασε εφεδρική μηχανή η οποία ξεκίνησε από το αμαξοστάσιο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Λίγα λεπτά πριν τις 12 το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζήτησε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε από την καθυστέρηση και σημείωσε πως οι επιβάτες μπορούν να αποζημιωθούν με ταξιδιωτικό κουπόνι στο 100% της αξίας του εισιτηρίου τους – έναντι του 25% που προβλέπεται – φτάνει να απευθυνθούν σε οποιονδήποτε σταθμό του δικτύου μέχρι και τις 18 Αυγούστου.

Πηγή: ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:31