search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:25
MENU CLOSE

Οι τραγουδίστριες που τσακώθηκαν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου – Όσα δεν μαθαίνουμε από τα παρασκήνια

18.08.2019 08:57
«Μας λέει να κλειστούμε μέσα και αυτός γλεντάει» - Η απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου - Media

 

Είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο δημοφιλείς εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» θα είναι και τη νέα σεζόν ένα απ’ τα δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΪ στη μάχη της τηλεθέασης.

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής; Μιλάμε για γυρίσματα που κρατούν έως και 15 ώρες, οπότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι τα νεύρα είναι τεντωμένα και τα μάτια…θολά από την κρασοκατάνυξη.

Τα ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι πολλά. Κάποια είναι ξεκαρδιστικά και κάποια άλλα εκνευριστικά, κυρίως για τον Παπαδόπουλο που πρέπει να κρατά ισορροπίες και να παίζει τον ρόλο του Κυανόκρανου, καθώς πολλές φορές αυτά που ακούει και βλέπει τον βγάζουν απ’ τα ρούχα του.

Νεαρά, ταλαντούχα ηθοποιός για παράδειγμα είχε κάνει παράπονα στην παραγωγή επειδή…την εξαφάνισε. Ζήτησε να αλλάξει, θέση να μπει πιο κεντρικά, για να μη χάνεται απ’ τα πλάνα του σκηνοθέτη.

Μια άλλη καλλίγραμμη παρουσία τα έβαλε με τον σκηνοθέτη γιατί σε ένα από τα τσιφτετέλια που… έδωσε πόνο, εκείνος προτίμησε να δείχνει πλάνα της δεσποινίδας που χόρευε δίπλα της και όχι της ίδιας.

Ψιλοπαρεξηγήσεις έχουν συμβεί επίσης για τα τραγούδια που θα μπουν στην εκπομπή, το πόσα κομμάτια θα πει ο καθένας και τα πλάνα που θα πάρει.

Οι αντοχές του Σπύρου Παπαδόπουλου και της παραγωγής δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα στο εορταστικό επεισόδιο, όταν συνέβη ένας διπλός τσακωμός με πρωταγωνίστριες την Αποστολία Ζώη και τη Demy!

Η πρώτη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία, ενώ η δεύτερη αποχώρησε διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά. Τελικά χάρη στο μοντάζ, ο τσακωμός δεν βγήκε ποτέ στον αέρα και έτσι μόνο να τον φανταζόμαστε μπορούμε…

Πηγή: dailymedia

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:25