search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:23
MENU CLOSE

«Υποκριτές! Ξοδεύετε και μολύνετε» – Οργή ΜΜΕ για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

18.08.2019 11:16
«Υποκριτές! Ξοδεύετε και μολύνετε» - Οργή ΜΜΕ για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - Media

 

Για υποκρισία κατηγορούν βρετανικά ΜME τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Ο λόγος; Επειδή φέρονται να χρησιμοποιούν επανειλημμένα ιδιωτικά τζετ για τα ταξίδια τους.

«Οι μαχητές για την προστασία του περιβάλλοντος Χάρι και Μέγκαν δέχονται από εχθές πυρά για υποκριτική στάση, καθώς αποκαλύφθηκε ότι χρησιμοποίησαν ιδιωτικό τζετ για να ταξιδέψουν στο γαλλικό νότο, πραγματοποιώντας και τρίτη πτήση με ιδιωτικό αεροσκάφος μέσα σε μόλις οκτώ ημέρες», γράφει δημοσίευμα της Daily Mail.

Το ταξίδι του γαλαζοαίματου ζεύγους στη γαλλική Ριβιέρα με ιδιωτικό τζετ, επισημαίνει η Daily Mail, εκτιμάται ότι προκάλεσε επτά φορές περισσότερες εκπομπές άνθρακα ανά άτομο, συγκριτικά με μια εμπορική πτήση, ενώ σύμφωνα με ειδικούς που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, έχει τιμή ναύλωσης που ξεπερνά τις 20.000 λίρες.

Η συχνότατη χρήση των ιδιωτικών τζετ έρχεται λίγο καιρό αφότου ο 34χρονος Χάρι έδωσε το «παρών» σε μια σύνοδο για την οικολογία που οργάνωσε η Google στη Σικελία, στην οποία εκφώνησε μία παθιασμένη ομιλία για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος.

Επίσης, αρκετά πρόσφατα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vogue Magazine, ο Χάρι είχε αποκαλύψει ότι με την Μέγκαν δεν θέλουν να κάνουν περισσότερα από δύο παιδιά, ξανά λόγω της ανησυχίας τους για το περιβάλλον, όπως υπενθυμίζει η Daily Mail.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30