search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:49
MENU CLOSE

«Γεμίζει» ξανά η Αθήνα: Επιστρέφουν χιλιάδες εκδρομείς – Χωρίς καθυστερήσεις στις Εθνικές Οδούς

18.08.2019 16:52
ethniki_odos.jpg

 

Σε εξέλιξη βρισκόταν από το πρωί της Κυριακής η επιστροφή των Αθηναίων, από την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου, αλλά πολλών και από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα στα εθνικά δίκτυα, σύμφωνα με την Τροχαία.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αργά το απόγευμα της Κυριακής υπήρχε αυξημένη κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα εισόδου, αλλά δεν παρατηρούταν ανάσχεση πουθενά και τα αυτοκίνητα κινούνται με σταθερό ρυθμό.

Ομαλά διεξάγετο η κυκλοφορία και στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από ώρα 06.00 το πρωί μέχρι τις 19.00 το απόγευμα της Κυριακής είχαν περάσει από τα δύο εθνικά δίκτυα προς Αθήνα συνολικά πάνω από 80.000 αυτοκίνητα και ειδικότερα, 50.700 από Αθηνών- Κορίνθου και 30.119 αυτοκίνητα από Αθηνών- Λαμίας.

Η Τροχαία κάνει έκκληση στους οδηγούς, να μην χρησιμοποιούν τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων να τηρούν πιστά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Τροχαία είναι σε επιφυλακή και παρεμβαίνει όπου χρειάζεται για την διευκόλυνση των οδηγών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:48