search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:26
MENU CLOSE

Δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι: Γάλλος Κροίσος ο 44χρονος χειριστής του σκάφους

19.08.2019 09:23
Μύκονος: Με γερανό μεταφέρουν ταχύπλοο Αιγύπτιου μεγιστάνα που είχε «καρφωθεί» στα βράχια - Media

 

Ο γόνος μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της Γαλλίας, είναι ο 44χρονος ο οποίος χειριζόταν το μοιραίο ταχύπλοο σκάφος που παρέσυρε στο θάνατο δύο αδέρφια, ηλικίας 60 και 70 ετών, στο Πόρτο Χέλι, στέλνοντας στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένη την 60χρονη αδερφή τους.

Ο Ιγκ Μουλιέζ είναι απόγονος του Ζεράρ Μουλιέζ, ο οποίος κατά τη δεκαετία του ’60 ίδρυσε την Auchan, τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Γαλλίας.

H οικογένειά του θεωρείται μια από τις επιχειρηματικές αυτοκρατορίες της χώρας, ενώ η περιουσία της οικογένειας φτάνει τα 33 δισ. ευρώ με τις επιχειρήσεις της να έχουν εξαπλωθεί σε 30 χώρες απασχολώντας περίπου 400.000 εργαζόμενους.

Ο Γάλλος Κροίσος, έκανε διακοπές με την γυναίκα του, τα παιδιά τους και φίλους τους στο Πόρτο Χέλι, από τις αρχές Αυγούστου.

Την ημέρα της τραγωδίας, οδηγώντας το ταχύπλοο επέστρεφε από τις Σπέτσες μαζί με άλλους 10 επιβάτες. Τότε, εμβόλισε με μεγάλη ταχύτητα το μικρό αλιευτικό σκάφος, μέσα στο οποίο βρίσκονταν τα τρία αδέρφια.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει την οργή των παιδιών και των συγγενών των θυμάτων:

«Είναι απάνθρωπο! Πήρε δύο ζωές, η μητέρα μου χαροπαλεύει και αυτός δε ζήτησε δημόσια συγνώμη. Βύθισε στο πένθος τόσα σπίτια και αντί να είναι στη φυλακή, απολαμβάνει την ελευθερία στο σπίτι του» λένε οι συγγενείς των θυμάτων για τον 44χρονο, ενώ οι γιοι των θυμάτων τονίζουν ότι θα κάνουν όλες τις νόμιμες ενέργειες έτσι ώστε «η υπόθεση να μην ξεχαστεί σε κάποια συρτάρια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:25