search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:02
MENU CLOSE

Απίστευτη δήλωση Σαλάχ για Ουάρντα στο CNN: «Χρειάζεται θεραπεία ή αποτοξίνωση»

19.08.2019 19:15
Tελευταία αγωνιστική του έτους σε Αγγλία και Ισπανία - Media

 

Την άποψη ότι ο Αμρ Ουάρντα είναι απαραίτητο να δεχθεί βοήθεια ειδικού εξέφρασε -αναφερόμενος στο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πρώην άσο του Ατρομήτου- ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Στην ανάμειξη του Αμρ Ουάρντα σε ροζ σκάνδαλα (με τελευταίο αυτό που είχε να κάνει με τις κατηγορίες για παρενόχληση μοντέλου στην Αίγυπτο) αναφέρθηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ερωτώμενος σχετικά στο CNN, ο σταρ της Λίβερπουλ τόνισε ότι δεν επέβαλε εκείνος την επάνοδο του πρώην άσου του Ατρομήτου στην εθνική.

Εξέφρασε ωστόσο την άποψη ότι χρειάζεται βοήθεια για να μπορέσει να ξεφύγει από αντίστοιχες συμπεριφορές στο μέλλον.

«Δεν είχα κανένα ρόλο στην επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στην ομάδα. Δεν είμαι ο ηγέτης της ομάδας ή ο προπονητής, πιστέψτε με πως δεν είμαι τόσο δυνατός για να αλλάζω πράγματα», ανέφερε αρχικά ο Σαλάχ. Και συνέχισε:

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως αυτά τα πράγματα συνέβησαν στο παρελθόν και συνέβησαν και τώρα. Για να είμαστε σίγουροι πως δεν θα γίνουν όμως ξανά, χρειάζεται θεραπεία ή αποτοξίνωση».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:02