search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:25
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Η απόφασή του να πάει στον ΣΚΑΪ και οι προτάσεις που απέρριψε

20.08.2019 09:01
Γιώργος Λιάγκας: Η απόφασή του να πάει στον ΣΚΑΪ και οι προτάσεις που απέρριψε - Media

 

Μετά από δύο χρόνια σιωπής, ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην τηλεόραση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, ο παρουσιαστής μίλησε για τη συνεργασία του με το νέο τηλεοπτικό του σπίτι που δεν είναι άλλο από τον ΣΚΑΪ.

«Μετά τα περασμένα Χριστούγεννα, είχα προτάσεις από όλα τα ιδιωτικά κανάλια για διάφορα πρότζεκτ, σε διάφορες ζώνες, από την πολύ πρωινή μέχρι τη late night ζώνη. Επίσης, δεν σου κρύβω πως είχα πρόταση και από τον ΑΝΤ1, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Η τελική μου, όμως, απόφαση να πάω στον ΣΚΑΪ με βρίσκει πολύ χαρούμενο, διότι φαίνεται πως ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός επενδύει στο ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με πολύ σημαντικές σειρές και εκπομπές, αλλά και με δυνατές υπογραφές ηθοποιών, δημιουργών και παρουσιαστών. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτής της ανανέωσης του ΣΚΑΪ» είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:24