search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:21
MENU CLOSE

Λοβέρδος: Όποιος έχει χρήματα και θέλει, να μην ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ

10.04.2012 17:12
Λοβέρδος: Όποιος έχει χρήματα και θέλει, να μην ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ  - Media

Δυνατότητα εξαίρεσης από την ένταξη στον ΕΟΠΠΥ έδωσε ο υπ. Υγειας Α. Λοβέρδος προσθέτοντας σχετική διάταξη στο νομοσχέδιο για το ΙΚΑ. 

Δυνατότητα εξαίρεσης από την ένταξη στον ΕΟΠΥΥ έδωσε ο υπ. Υγειας Α. Λοβέρδος προσθέτοντας σχετική διάταξη στο νομοσχέδιο για το ΙΚΑ. 

Προϋπόθεση για τη μη ένταξή των ταμείων είναι η αυτοδίκαιη μετατροπή τους σε πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου (ΝΠΙΔ) υποχρεωτικής ασφάλισης με άμεση συνέπεια να μην δικαιούνται καμιά χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. 

«Όποιος θέλει κι έχει τα χρήματα, να μην ενταχθεί, να πάρει το θάρρος να στηριχθεί στις δυνάμεις του και να το κάνει μόνος του. Να κάνεις τον έξυπνο με τα λεφτά του φορολογούμενου, όποιος θέλει να συνεχίσει να σέρνει αυτό το χορό, να πάει μόνος του και καλό ταξίδι» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, φωτογραφίζοντας τον Οίκο Ναύτου.  

Στην εξαίρεση μπορούν να ενταχθούν οποία ταμεία, τομείς ή κλάδοι επιθυμούν με αποφάσεις αντιπροσωπευτικών οργανώσεων των ασφαλισμένων μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13