search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:20
MENU CLOSE

Χαμός με τα τηλεοπτικά δικαιώματα – Από το PAOK TV τελικά το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός – Με τι ποσό

20.08.2019 16:21
Χαμός με τα τηλεοπτικά δικαιώματα - Από το PAOK TV τελικά το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός - Με τι ποσό - Media

 

Μέσω του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ θα μπορέσουν να δουν οι φίλοι της ομάδας την πρεμιέρα της στη Super League 1, απέναντι στον Παναιτωλικό, όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Τη δυνατότητα παρακολούθησης του πρώτου φετινού αγώνα του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, μέσω της επίσημης πλατφόρμας του «δικέφαλου του Βορρά» θα έχουν οι φίλοι της ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Σε μια εποχή που η τεχνολογία κάνει άλματα και σχηματοποιεί μια νέα ψηφιακή κοινωνία, ο ΠΑΟΚ επιλέγει να πρωτοπορεί και να ορίζει το μέλλον με τους δικούς του όρους. Να βλέπει προοπτικές αντί για ρίσκο, να φεύγει από χρεοκοπημένα μοντέλα, να διαμορφώνει το αύριο βασιζόμενος στις δυνάμεις του κόσμου του, να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στους φίλους του και στους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Το μέλλον είναι εδώ.

Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινά κι ο ΠΑΟΚ παίζει εντός έδρας. Και ποδοσφαιρικά και τηλεοπτικά. Ο αγώνας ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός θα είναι ο πρώτος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα μεταδοθεί ζωντανά από συλλογική ψηφιακή πλατφόρμα, το tv.paokfc.gr με την επιλογή του Pay Per View.

Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ, άλλωστε, είναι ο μόνος σύλλογος που είχε φροντίσει να είναι έτοιμος για τη μετάβαση σε μια εποχή αμεσότητας στη σχέση με τον κόσμο του. Το PAOK TV προσφέρει στους φίλους του Δικεφάλου τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, να συμμετέχουν ενεργά στη συνεχή προσπάθειά ισχυροποίησής της και στη διαμόρφωση των κανόνων του ανταγωνισμού.

Το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός είναι το πρώτο βήμα σε ένα νέο, κοινό ταξίδι. Μια full HD τηλεοπτική μετάδοση με εννιά κάμερες, pregame και postgame ενημέρωση έρχεται στις οθόνες σας όπου κι αν βρίσκεστε. Στο σπίτι, το γραφείο ή ακόμα και στις διακοπές σας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο αποκλειστικά από το tv.paokfc.gr στην τιμή των 4,99 ευρώ μέσα από μια πολύ απλή και ασφαλή διαδικασία που ολοκληρώνεται σε τέσσερα βήματα.

Επιλέγετε το Live Event του αγώνα

Επιλέγετε την επιλογή Pay Per View

Ολοκληρώνετε την πληρωμή (Paypal, πιστωτική κάρτα)

Απολαμβάνετε την πιο επιτυχημένη ομάδα της Ελλάδας την τελευταία τριετία στην οθόνη σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων του ΠΑΟΚ, η διαδικασία αγοράς και πληρωμής για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός θ’ ανοίξει την Τετάρτη(21.08) στις 09:00 και παράλληλα θα λειτουργεί call center (+30 2310958322)».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30