search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:39
MENU CLOSE

Ξεκατίνιασμα Χρυσής Αυγής στο twitter – Γερμενής: Γαντζώθηκες στην καρέκλα και δεν την αφήνεις – Μιχαλολιάκος: Είσαι αδύναμος κι αχάριστος

20.08.2019 16:42
Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ μετά την «γυριστή» για τον διορισμό Ζαρούλια: «Να παραδεχτεί πως έκανε ανοησία ο Τασούλας, να ζητήσει συγγνώμη και ο Μητσοτάκης» - Media

 

Η διάλυση του ναζιστικού κόμματος μετά τη μη είσοδό του στην Βουλή, προκαλεί σκηνές απείρου κάλους με Μιχαλολιάκο και Γερμενή να ξεκατινιάζονται στο Twitter.

Η Χρυσή Αυγή, επιτέλους, έχει πάρει την κάτω βόλτα και ελπίζουμε να μην βρει ποτέ η ίδια ή κάποιο άλλο ανάλογο μόρφωμα, τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του.

Η απουσία της από τη νέα Βουλή και οι αποχωρήσεις βασικών και προβεβλημένων στελεχών, όπως είναι οι Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Νίκος Κούζηλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, έχει προκαλέσει μεγάλους τριγμούς στον χώρο, δίνοντας μία νότα… εμφυλίου.

Οι κόντρα των δύο πλευρών μάλιστα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο πλέον, καθώς ξεκατινιάζονται στα social media, «καρφώνοντας» η μία πλευρά την άλλη.

Αφορμή για ένα από τα τελευταία επεισόδια, ήταν η συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Δημοκρατία της Κυριακής όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός και αργότερα κυβέρνησε».

Στην ατάκα του αυτή, απάντησε ο Γιώργος Γερμανής, γράφοντας: «Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας».

 

Μάλιστα, ο «Καιάδας» απαντώντας σε ένα άλλο σχόλιο «κάρφωσε» ξανά τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, λέγοντας: «Για την Ιστορία σου θυμίζω τα κόμματα που ανέλαβαν ο Σαλβίνι και η Λεπέν και στην Ελλάδα πιο πριν σου ανέφερα τον Τσίπρα. Νέοι άνθρωποι ορεξάτοι για δουλειά που γυρίζουν πόρτα πόρτα τις γειτονιές στις πατρίδες τους, δεν αρέσκονται να κάθονται μέσα σε τέσσερεις τοιχους!».

O Nίκος Μιχαλολιάκος απαντώντας έγραψε: «Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι».

Πηγή: gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:39