search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:04
MENU CLOSE

Ο Έντι Ράμα καταδικάζει τον «βάρβαρο» εστιάτορα που κυνήγησε τουρίστες

20.08.2019 16:53
Ο Έντι Ράμα καταδικάζει τον «βάρβαρο» εστιάτορα που κυνήγησε τουρίστες - Media

Ο Έντι Ράμα επιστρατεύτηκε προκειμένου να περιορίσει τον σάλο που προκάλεσε ο εστιάτορας, που σε έξαλλη κατάσταση κυνήγησε Ισπανούς τουρίστες και έσπασε το μπροστινό τζάμι του αυτοκινήτου.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη εβδομάδα, στο Πόρτο Παλέρμο της Αλβανίας. Το βίντεο, από το εσωτερικό του αυτοκινήτου που ενοικίασαν οι Ισπανοί τουρίστες δείχνει έναν άνδρα να κρέμεται από το παρμπρίζ και να προσπαθεί να το σπάσει, ενώ το κινούμενο όχημα διανύει μια μεγάλη απόσταση.

Για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων στην εικόνα της χώρας, κινητοποιήθηκαν οι Αλβανικές αρχές.

Τα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η οικογένεια των τουριστών ταξίδευε με τοπικό οδηγό και ξεναγό. Είχαν αφήσει το εστιατόριο που δειπνούσαν, καθώς ο ιδιοκτήτης έγινε ιδιαίτερα επιθετικός.

Ο υπουργός Τουρισμού της Αλβανίας συνάντησε την οικογένεια και απολογήθηκε για το περιστατικό, ενώ τους έδωσε και λουλούδια. Ο πρωθυπουργός, Έντι Ράμα χαρακτήρισε «βάρβαρο» τον εστιάτορα και τόνισε ότι θα τιμωρηθεί.

«Ο βάρβαρος που επιτέθηκε στους Ισπανούς φίλους μας παραβίασε τον ιερό κώδικα της αλβανικής φιλοξενίας, ντροπιάζοντάς μας όλους», έγραψε ο Ράμα στο Facebook. «Απολογούμαστε στους Ισπανούς φίλους μας και θα είναι και πάλι πίσω», πρόσθεσε.

Στο βίντεο που πόσταρε ο Ράμα, ο ένας εκ των τουριστών είπε σε αξιωματούχους ότι «ένα άτομο δεν χαρακτηρίζει μια χώρα» κι ότι αυτός κι η οικογένειά του σχεδιάζουν να επιστρέψουν στην Αλβανία.

protothema

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03