search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20
MENU CLOSE

Τζέιμι Όλιβερ: Η κατάρρευση των εστιατορίων, μου… χάλασε τα γενέθλια!

21.08.2019 06:15
Τζέιμι Όλιβερ: Η κατάρρευση των εστιατορίων, μου... χάλασε τα γενέθλια! - Media

Ο Τζέιμι Όλιβερ συνεχίζει να προκαλεί μετά το κλείσιμο των εστιατορίων του, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν δίστασε να πει ότι η όλη υπόθεση του χάλασε τους εορτασμούς για τα 40ά του γενέθλια!

Την εποχή εκείνη ήταν που «έσκασε» το θέμα, αρχικά με τα εστιατόριά του στην Ιταλία. «Αν και ήταν μια εντελώς ξεχωριστή εταιρία», η κατάρρευσή τους, με επηρέασε πολύ, είπε στο ραδιόφωνο του BBC.

«Τα 40ά μου γενέθλια καταστράφηκαν γιατί πλανόταν ένα σύννεφο του “τι ακριβώς γίνεται εδώ πέρα”», είπε στην συνέντευξή του.

«Κατά κάποιον τρόπο, υπήρχε μια γενική αίσθηση ανακούφισης γιατί είχα δώσει ό,τι καλύτερο μπορούσα. Πίστευα ότι ήμουν αρκετά έξυπνος και αρκετά ισχυρός για να το διορθώσω όλο αυτό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα εστιατόρια του Τζέιμι Όλιβερ οδηγήθηκαν στην χρεοκοπία, μετά από χρέη 75 εκατ. λιρών. Ο ίδιος προσπάθησε να τα σώσει, δίνοντας επιπλέον 13 εκατομμύρια λίρες.

Τελικά έκλεισαν και 1000 άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους.

Ο ίδιος θεωρεί ότι αν είχε ανοίξει τρία πολύ καλά εστιατόρια, θα ήταν μια χαρά, αλλά η επιλογή του να απευθυνθεί σε πιο μεσαίες τάξεις, του κόστισε: «Είμαι πολύ σίγουρος ότι έχω πάρει πολλά μαθήματα ζωής πλέον, που θα μου επιτρέψουν να κάνω φοβερά πράγματα τα επόμενα 20 χρόνια. Ήμασταν σε πολύ καλό σημείο, αλλά δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά. Το γεγονός πως είχαμε 46 “μεσαίας αγοράς” εστιατόρια σε όλη τη Βρετανία… καταλαβαίνεις πώς σκέφτονται οι άνθρωποι».

Πρώτο Θέμα  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20