search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:59
MENU CLOSE

Το νέο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι του Open που θα σαρώσει στην prime time

21.08.2019 07:56
Το νέο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι του Open που θα σαρώσει στην prime time - Media

Το Open μπαίνει δυναμικά στην prime time πρώτη φορά με τηλεπαιχνίδι και μάλιστα διαφορετικό απ’ όσα έχουμε δει ως σήμερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Real  News το παιχνίδι θα λέγεται «Πιστεύουμε Σε Σένα» με πρωτότυπο τίτλο να είναι «We Believe In You»τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην ισραηλινή εταιρεία Armoza.

Οι κανόνες θα είναι διαφορετικοί από τα άλλα τηλεπαιχνίδια γνώσεων καθώς η παρέα των παικτών θα διαλέγει τον παίκτη που θα απαντήσει στις ερωτήσεις και θα πρέπει να τον εμπιστευτεί ενώ η ίδια η ομάδα θα βλέπει τις ερωτήσεις και θα διαλέγει αυτή που είναι σίγουρη ότι γνωρίζει ο επιλεγμένος παίκτης.

Ένα ακόμη πρωτότυπο στοιχείο του παιχνιδιού είναι το ύψος του ποσού που θα κερδίζει κάθε ομάδα.

Αυτό θα καθορίζεται από τα ίδια τα μέλη της και θα είναι ένα συνολικό ποσό που θα απαιτείται για να πραγματοποιήσουν όλοι μαζί ένα κοινό του όνειρο.

Το τηλεπαιχνίδι σύμφωνα με το δημοσίευμα θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Open στις αρχές Οκτωβρίου.

 

Dailymedia.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:57