search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:28
MENU CLOSE

Χαρίτσης: Η Κομισιόν επιβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε την ελληνική οικονομία από τη χρεωκοπία

21.08.2019 08:21
Χαρίτσης: Η Κομισιόν επιβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε την ελληνική οικονομία από τη χρεωκοπία - Media

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε την ελληνική οικονομία από τη χρεωκοπία» τόνισε σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης με αφορμή τον ένα χρόνο εξόδου της χώρας από την επιτροπεία.

Συμπληρώθηκε χθες ένας χρόνος από την αποδέσμευση της χώρας από τα μνημόνια και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπενθύμισε με μία ανάρτηση την τεράστια δημοσιονομική προσαρμογή και τις μεταρρυθμίσεις που προωθήθηκαν, αλλά και την ανάγκη να παραμείνει η χώρα στο δρόμο των διαρθρωτικών αλλαγών.

Στα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επισημαίνεται η μείωση του ποσοστού ανεργίας στο 17,6% τον Απρίλιο του `19, για πρώτη φορά από τον Ιούλιο του 2011 κάτω από το 18% κι ενώ το υψηλότερο ποσοστό 27,9 % ανεργίας είχε καταγραφεί τον Ιούλιο του 2013. Η Επιτροπή προσθέτει ότι «παραμένει επιτακτικής σημασίας να συνεχίσουν οι ελληνικές αρχές να εστιάζουν στην πλήρη αντιμετώπιση των κοινωνικών και οικονομικών συνεπειών από τα χρόνια της κρίσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:24