search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:24
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στο δρόμο του Τσίπρα -Τάζει στους εταίρους

21.08.2019 08:51
Γεννηματά: «Προτεραιότητα οι ζωές, να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας» - Media

«Οι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμφανίζονται να στήνουν ένα ακόμη ανούσιο καυγά γύρω από μια επετειακή ανακοίνωση της απερχόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δεν αποσκοπεί παρά στον εξωραϊσμό των πεπραγμένων της» τονίζει το ΚΙΝΑΛ.

ακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για τον ένα χρόνο χωρίς επιτροπεία

«Οι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμφανίζονται να στήνουν ένα ακόμη ανούσιο καυγά γύρω από μια επετειακή ανακοίνωση της απερχόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δεν αποσκοπεί παρά στον εξωραϊσμό των πεπραγμένων της. Γιατί οι Έλληνες πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες των δεσμεύσεων Τσίπρα προς τους δανειστές, δηλαδή την εξοντωτική φορολογία, την περικοπή των κοινωνικών παροχών, την καθήλωση της οικονομίας, δεν έχουν κανένα λόγο για να πανηγυρίζουν.

Ως φαίνεται όμως, ο μεν κ. Τσίπρας δεν κατάλαβε τίποτα από την αποδοκιμασία του στις εκλογές, ο δε κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο και να τάζει και πάλι προς τους εταίρους δήθεν μεταρρυθμίσεις, για το περιεχόμενο των οποίων, δεν γνωρίζει οτιδήποτε ο Ελληνικός λαός».

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ έρχεται με την αφορμή του ενός χρόνου από την αποδέσμευση της χώρας από τα μνημόνια και την ανάρτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία υπενθύμισε την τεράστια δημοσιονομική προσαρμογή και τις μεταρρυθμίσεις που προωθήθηκαν, αλλά και την ανάγκη να παραμείνει η χώρα στο δρόμο των διαρθρωτικών αλλαγών.

 

Πηγή: iefimerida.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30