Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υλικά
Ένα κιλό μακαρόνια
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Φρέσκα φύλλα βασιλικού
½ κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
Τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι
Προετοιμασία
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα ντοματίνια, ελαιόλαδο, το σκόρδο, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε για 3 ώρες. Στη συνέχεια μαγειρεύετε τα μακαρόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε. Προσθέτετε τα ζυμαρικά στο μίγμα και ανακατεύετε Στη συνέχεια σερβίρετε και ρίχνετε από πάνω την παρμεζάνα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.