search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:38
MENU CLOSE

Αυτοί είναι οι Ρώσοι που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο ελικόπτερο (Video | Photo)

21.08.2019 10:22
Αυτοί είναι οι Ρώσοι που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο ελικόπτερο (Video | Photo) - Media

 

Τα ονόματα των δυο Ρώσων που σκοτώθηκαν μαζί με τον ΄Ελληνα πιλότο στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Πόρο είδαν το φως της δημοσιότητας από ρωσικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Ria Novosti, πρόκειται για τους Μιχαήλ Αμπράμοβ και Ντάβελ Ακολίνιν.

Αν και το αρχικό άρθρο του πρακτορείου δεν περιελάμβανε περισσότερες πληροφορίες, σε επόμενο δημοσίευμά του το Ria μετέδωσε ότι το ένα από τα δύο θύματα από τη Ρωσία και συγκεκριμένα, ο Αμπράμοβ, είναι διάσημος Ρώσος επιχειρηματίας και μαικήνας των τεχνών που, μεταξύ άλλων επιτευγμάτων, είχε ιδρύσει το «Μουσείο Ρωσικών Εικόνων».

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του 56χρονου επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ο συνεργάτης του και πρώην υπάλληλος του μουσείου, Σεργκέι Μπριούν.

«Αρχικά δε θέλαμε να το πιστέψουμε. Όμως, μου το επιβεβαίωσε ο προσωπικός του βοηθός. Υπάρχουν άνθρωποι που επικοινώνησαν με την οικογένειά του και μίλησαν με τον διευθυντή του μουσείου. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι νεκρός», ανέφερε η πηγή του Ria.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ακολίνιν ήταν συνεργάτης του Αμπράμοβ, ωστόσο, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από τα ρωσικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Ria Novosti, το «Μουσείο Ρωσικών Εικόνων» δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Αμπράμοβ το 2006 και χρηματοδοτείτο αποκλειστικά από τον ίδιο. Το μουσείο προσφέρει δωρεάν είσοδο στους επισκέπτες, αλλά και πλήθος άλλων εκδηλώσεων, φιλοξενώντας κατά καιρούς και συναυλίες, ενώ συνολικά περιλαμβάνει περίπου 5.000 εκθέματα.

Όπως αναφέρει το Ria, ο Αμπράμοβ ήταν γνωστός φιλάνθρωπος βοηθώντας συχνά με τα πρότζεκτ του βετεράνους και ορφανά, ενώ είχε συμβάλλει και στην κατασκευή εκκλησιών και σιντριβανιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:37