search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:12
MENU CLOSE

Η Μιμή Ντενίση ανέμελη με το μαγιό της

22.08.2019 05:52
Η Μιμή Ντενίση ανέμελη με το μαγιό της - Media

«Τελευταίες μέρες ανεμελιάς στον αγαπημένο μου Θεολόγο» έγραψε η Μιμή Ντενίση και πόζαρε με σικ μαύρο ολόσωμο μαγιό στην αγαπημένη της παραλία.

Μετά τις βόλτες της σε Νάξο και Τήνο, η Μιμή Ντενίση συνεχίζει τις διακοπές της στον αγαπημένο της Θεολόγο στο εξοχικό της σπίτι.

Από την ερχόμενη εβδομάδα η ηθοποιός ξεκινά πρόβες για τις θεατρικές της υποχρεώσεις, τη συνέχεια της τεράστιας εισπρακτικής επιτυχίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» που θα παρουσιάσει τη νέα θεατρική σεζόν.

«Τελευταίες μέρες ανεμελιάς στον αγαπημένο μου Θεολόγο!!Μελτέμια με θέα την Εύβοια.. Από την άλλη βδομάδα πρόβες. Από Σμύρνη…Σαλλονίκη. Η συνέχεια του έργου μου Σμύρνη μου αγαπημένη. Κ πάλι στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος παρέα με πολλούς αγαπημένους ηθοποιούς που είναι όμως κ αγαπημένοι μου φίλοι!!», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24