28/01/2020 21:11:19

Παιχνίδια στον ΣΚΑΪ

Παιχνίδια στον ΣΚΑΪ - Media

Η ψυχαγωγία στον ΣΚΑΪ είναι… παιχνίδι. Καθημερινά, επτά ημέρες τη βδομάδα ο ΣΚΑΪ στη νέα σεζόν ετοιμάζει 3 δημοφιλή τηλεπαιχνίδια. Κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή «Boom» και «GUESS MY AGE» και τα Σαββατοκύριακα “Ο πιο αδύναμος κρίκος”.

Το “Boom” ένα από τα διασημότερα και πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων στην παγκόσμια τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ και θα το παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης. Δυο ομάδες διαγωνίζονται με σκοπό να απενεργοποιήσουν, όσο το δυνατό περισσότερες βόμβες και να κερδίσουν μέχρι και 50.000 ευρώ.

Στο “GUESS MY AGE” δεν έχει πόσο φαίνεσαι αλλά πόσο είσαι. Το νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας θέτει το ερώτημα: Πόσο καλός είσαι στο να υπολογίζεις την ηλικία των άλλων; Ο νικητής μπορείς να κερδίσει 50.000 ευρώ, αρκεί να μαντέψει την ακριβή ηλικία 7 αγνώστων!

Και τα Σαββατοκύριακα επιστρέφει ο «Αδύναμος Κρίκος». Το τηλεπαιχνίδι παραγωγής BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο, έρχεται στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων.

τυπολογιες

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.