search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:35
MENU CLOSE

Κάνιε Γουέστ: Τον κατήγγειλαν οι γείτονές του για αυθαίρετα κτίσματα

22.08.2019 07:43
Κάνιε Γουέστ: Τον κατήγγειλαν οι γείτονές του για αυθαίρετα κτίσματα - Media

 

Η Κάνιε Γουέστ ίσως χρειαστεί να κατεδαφίσει τους φουτουριστικούς θόλους που κτίζει στην Καλιφόρνια για να δημιουργήσει μια, χωρίς τάξεις, ουτοπική κοινωνία, αφού οι γείτονές του κάλεσαν την αστυνομία.

Ο σερίφης του τοπικού αστυνομικού τμήματος κλήθηκε να ελέγξει ο κτήμα του Γουέστ στην Καλαβασία, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής παραπονέθηκαν για το θόρυβο που προκαλείται κατά τις βραδινές ώρες από την κατασκευή των θόλων. Ο ράπερ οικοδόμησε έναν αριθμό ξύλινων θόλων ύψους περίπου 15 μέτρων, και ο οικισμός ονομάστηκε Yeezy Home, προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα κοινότητα που ζει έξω από το ταξικό σύστημα και θα στεγάζει τους άστεγους.

Τοπικές εκθέσεις αναφέρουν ότι επιθεωρητές επισκέφτηκαν τους θόλους του Κάνιε δύο φορές και διαπίστωσαν ότι οι κατασκευές είναι μόνιμες και παραβιάζουν τους οικοδομικούς κανόνες.

Κατόπιν αυτών ο Γουέστ θα πρέπει να βγάλει οικοδομική άδεια μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου αλλιώς θα πρέπει να κατεδαφίσει τους θόλους, οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί σε μία έκταση που αγόρασε μαζί με την σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν το 2014.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15