search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:33
MENU CLOSE

Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα στην Αλεξανδρούπολη

22.08.2019 08:55
Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα στην Αλεξανδρούπολη - Media

 

Tραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη ένας μπροστά στα μάτια του φίλου του όταν παρασύρθηκε από τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο.

Το δυστύχημα συνέβη στη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του Απαλού, όταν διερχόμενη αμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν μετανάστη, ο οποίος κοιμόταν πάνω στις γραμμές του τρένου, ενώ ο φίλος του πρόλαβε να απομακρυθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr ο άτυχος άνδρας ήταν υπήκοος Ιρακ και μαζί με τον άλλον παράτυπο μετανάστη ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, είχαν εισέλθει στη χώρα μας από τον Έβρο και κατευθύνονταν προς την ενδοχώρα ακολουθώντας τη σιδηροδρομική γραμμή.

Ο μηχανοδηγός συνελλήφθη και αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:32