search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:26
MENU CLOSE

Αντζελίνα Τζολί: Αποχαιρετά τον γιο της με δάκρυα στα μάτια (Video)

22.08.2019 10:08
Αντζελίνα Τζολί: Αποχαιρετά τον γιο της με δάκρυα στα μάτια (Video) - Media

 

Ο μεγαλύτερος γιος της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Μάντοξ είναι, πλέον, φοιτητής πανεπιστημίου.

Ο 18χρονος κατέφθασε στο Πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ της Νότιας Κορέας συνοδευόμενος από τη διάσημη μητέρα του όπου σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να σπουδάσει βιοχημεία.

Η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε συγκινημένη, προσπαθώντας μετά βίας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε έναν λογαριασμό στο Instagram από κάποιον συμφοιτητή του Μάντοξ, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να λέει: «Φεύγω σήμερα, ήρθα για να τον αφήσω… Προσπαθώ να μην κλάψω» αν και τα μάτια της είναι βουρκωμένα.

Η Αντζελίνα Τζολί πάντως, όπως και κάθε μητέρα που αφήνει τον γιο της στο πανεπιστήμιο, προσπάθησε αλλά δεν φάνηκε να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Να σημειωθεί πως οι Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ μοιράζονται την επιμέλεια των 6 παιδιών τους μετά το διαζύγιό τους το 2016.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:25