search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55
MENU CLOSE

Σε ποιες συσκευές και πλατφόρμες θα τρέχει το Disney+

22.08.2019 10:37
Σε ποιες συσκευές και πλατφόρμες θα τρέχει το Disney+ - Media

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Disney, η νέα πλατφόρμα streaming θα είναι διαθέσιμη από την πρώτη ημέρα σε όλες τις δημοφιλείς συσκευές.

Η 12η Νοεμβρίου 2019 είναι η ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται η εν λόγω πλατφόρμα με συνδρομή στις ΗΠΑ. Η τιμή για τη μηνιαία συνδρομή θα είναι στα 6.99 δολάρια, ενώ εάν κάποιος επιλέξει να προπληρώσει για όλο το έτος θα κληθεί να καταβάλλει το ποσό των 69.99 δολαρίων.

Ίδια θα είναι και η τιμή σε ευρώ, στις χώρες όπου ισχύει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα. Την ίδια ημερομηνία θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία streaming σε Καναδά, Ολλανδία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, με αρκετές άλλες αγορές να ακολουθούν σε δεύτερη φάση. Η Disney δεν έχει δώσει αναλυτικότερες πληροφορίες για το πλάνο με το οποίο θα κάνει διαθέσιμη την υπηρεσία σε άλλες αγορές, παρόλο που υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό για αυτό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:54