02/06/2020 11:13:41

Σε ποιες συσκευές και πλατφόρμες θα τρέχει το Disney+

Σε ποιες συσκευές και πλατφόρμες θα τρέχει το Disney+ - Media

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Disney, η νέα πλατφόρμα streaming θα είναι διαθέσιμη από την πρώτη ημέρα σε όλες τις δημοφιλείς συσκευές.

Η 12η Νοεμβρίου 2019 είναι η ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται η εν λόγω πλατφόρμα με συνδρομή στις ΗΠΑ. Η τιμή για τη μηνιαία συνδρομή θα είναι στα 6.99 δολάρια, ενώ εάν κάποιος επιλέξει να προπληρώσει για όλο το έτος θα κληθεί να καταβάλλει το ποσό των 69.99 δολαρίων.

Ίδια θα είναι και η τιμή σε ευρώ, στις χώρες όπου ισχύει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα. Την ίδια ημερομηνία θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία streaming σε Καναδά, Ολλανδία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, με αρκετές άλλες αγορές να ακολουθούν σε δεύτερη φάση. Η Disney δεν έχει δώσει αναλυτικότερες πληροφορίες για το πλάνο με το οποίο θα κάνει διαθέσιμη την υπηρεσία σε άλλες αγορές, παρόλο που υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό για αυτό.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.