search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:13
MENU CLOSE

Τρόμος στην Πολωνία: Νεκροί και 10 τραυματίες από καταιγίδα – Έκαναν ορειβασία

22.08.2019 13:37
Τρόμος στην Πολωνία: Νεκροί και 10 τραυματίες από καταιγίδα – Έκαναν ορειβασία - Media

 

Σφοδρή καταιγίδα προκάλεσε τον θάνατο ανθρώπων και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν καμιά δεκαριά άτομα, σήμερα στα όρη Τάτρας, στη νότια Πολωνία.

«Καμιά δεκαριά άνθρωποι επλήγησαν από αστραπές στην περιοχή του όρους Γκέβοντ. Έχουμε καταγράψει ορισμένους θανάτους σε διάφορες ζώνες των όρων Τάτρας» επισήμανε ο επικεφαλής των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών Γιαν Κρζιστόφ, όπως μεταδίδουν πολωνικά ΜΜΕ, χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένο απολογισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν πολωνικά ΜΜΕ, κεραυνός χτύπησε έναν μεγάλο μεταλλικό σταυρό που είχε τοποθετηθεί στην κορυφή του όρους Γκέβοντ, κοντά στο σταθμό Ζακοπάνε κι ενώ στην περιοχή βρισκόταν μια μεγάλη ομάδα τουριστών.

Ο καιρός σημείωσε ραγδαία μεταβολή το μεσημέρι και πυκνά σύννεφα γρήγορα κάλυψαν τον ουρανό. Οι καιρικές συνθήκες παραμένουν άσχημες, εντούτοις ελικόπτερο διάσωσης επιχειρεί ήδη στην περιοχή αναζητώντας τυχόν θύματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:10