search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:36
MENU CLOSE

Εξώδικο στον Λοβέρδο

11.04.2012 13:29
Εξώδικο στον Λοβέρδο - Media

Εξώδικο κατά του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου κατέθεσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων.

Εξώδικο κατά του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου κατέθεσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων.

 «Με τη νέα απόφαση για μείωση των τιμών στα φάρμακα, ο κ. Λοβέρδος δίδει προθεσμία μόνο τριών εργάσιμων ημερών για τη διάθεση των αποθεμάτων, που είναι υποχρεωμένες οι φαρμακαποθήκες από το νόμο να διαθέτουν, με αποτέλεσμα τα φάρμακα αυτά να πρέπει τώρα να διατεθούν σε τιμές χαμηλότερες της κτήσης», τονίζει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Ο Σύλλογος αναφέρει επίσης πως αν ο υπουργός δεν  επιμηκύνει την προθεσμία για την πώληση των αποθεμάτων ή δεν προβλέψει το σύστημα της διπλής τιμής για ένα διάστημα και για τα συγκεκριμένα αποθέματα φαρμάκων, που έχουν αγοραστεί με τις παλαιές τιμές «θα καταφύγουν σε όλα τα νομικά μέτρα, μεταξύ των οποίων και οι ομαδικές αγωγές, για να προστατευτεί από την οικονομική ζημιά, που προκαλεί εσκεμμένα ο υπουργός Υγείας στις φαρμακαποθήκες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:31