search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:33
MENU CLOSE

Αγνώριστη η Σαρλίζ Θερόν (Photo-Video)

22.08.2019 17:31
Αγνώριστη η Σαρλίζ Θερόν (Photo-Video) - Media

 

Σε τέσσερις μήνες από τώρα αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν οι Charlize Theron, Nicole Kidman και Margot Robbie. Το «Bombshell» όπως είναι ο τίτλος της ταινίας, είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, και για την ακρίβεια στο σκάνδαλο της Megyn Kelly.

Το trailer που ήδη έχει κυκλοφορήσει δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, όμως κάτι δεν πάει καλά με αυτό. Από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο λεπτό του trailer ψάχνουμε να βρούμε τη Charlize, όμως δεν τη βλέπουμε πουθενά.

Και όμως η Charlize βρίσκεται στο trailer και τη βλέπεις σε όλη τη διάρκειά του. Και ναι είναι αγνώριστη. Κυριολεκτικά αγνώριστη. Την κοιτάμε, την ξανακοιτάμε και δεν μπορούμε με τίποτα να πιστέψουμε με τίποτα πως αυτή που βλέπουμε είναι η κούκλα ξανθιά ηθοποιός.

Ο τρόπος που την έχουν μακιγιάρει δεν θυμίζει σε τίποτα τη Charlize, όμως θυμίζει πολύ την «πρωταγωνίστρια» του σκανδάλου, Megyn Kelly.

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:33