search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:40
MENU CLOSE

Ξυλοκοπούσε βάναυσα τη σύντροφό του κάθε μέρα γιατί πίστευε ότι τον απατούσε

22.08.2019 18:05
Ξυλοκοπούσε βάναυσα τη σύντροφό του κάθε μέρα γιατί πίστευε ότι τον απατούσε - Media

 

Ένας άνδρας συμπεριφέρθηκε σαν «άγριο ζώο» και ξυλοκοπούσε βίαια τη σύντροφό του σχεδόν κάθε μέρα, πιστεύοντας ότι τον απατούσε.

Ο 36χρονος Ντέιβιντ Λι κλωτσούσε, χτυπούσε και έπνιγε τη μητέρα των πέντε παιδιών του σχεδόν καθημερινά, καθώς πίστευε ότι τον απατούσε.

Η γυναίκα κάλεσε τελικά την αστυνομία όταν την χτύπησε, αφού παραπονέθηκε ότι ήταν πολύ αργή για ετοιμάσει ένα φλιτζάνι τσάι.

Η γυναίκα υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς με την πάροδο των ετών και μια φορά έμεινε με σημάδια από δαγκωνιές σε όλο το σώμα της.

Κατά τη διάρκεια της οκταετούς σχέσης του ζευγαριού, ο άνδρας συνελήφθη δύο φορές γιατί της επιτέθηκε.

Ωστόσο, η γυναίκα είπε ότι η βία είχε τελικά φτάσει στο απροχώρητο και αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Την 1η Φεβρουαρίου, ο Λι κατηγόρησε την σύντροφό του ότι την απατούσε και, όταν αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, της επιτέθηκε βίαια στο σπίτι τους στο Wednesfield του Wolverhampton, στη Μ. Βρετανία.

Είπε στη σύντροφό του: «Μπορώ να πω από το πρόσωπό σου ότι λες ψέματα», και άρχισε να την ξυλοκοπά άγρια.

Την επόμενη εβδομάδα, την έπνιξε δύο φορές, μια φορά τόσο δυνατά που αρρώστησε, την χτύπησε στα πλευρά, τράβηξε ένα από τα στήθη της «σαν να προσπαθούσε να το βγάλει από το σώμα της» και επανειλημμένα την κλώτσησε.

Στη συνέχεια, στις 28 Φεβρουαρίου της επιτέθηκε ξανά, δαγκώνοντας την πολύ δυνατά, αφού επανειλημμένα τη χαστούκιζε στο πρόσωπο.

Ο Lee, ο οποίος ήταν χρήστης ηρωίνης παραδέχτηκε την ένοχή του για την επίθεση στον πρώην σύντροφό του δύο φορές στις 28 Φεβρουαρίου και την κακοποίησή της μεταξύ 16 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου.

Πήγε στη φυλακή και δέχθηκε μια περιοριστική εντολή που απαγόρευε κάθε επαφή μαζί της για πέντε χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39