search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:49
MENU CLOSE

«Τους έφαγα και τους δύο»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το διπλό φονικό στην Καβάλα

23.08.2019 10:34
«Τους έφαγα και τους δύο»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το διπλό φονικό στην Καβάλα - Media

 

Πατέρας δύο μικρών κοριτσιών ήταν ο άνδρας που πυροβολήθηκε μαζί με τη μητέρα του από γείτονά τους, το βράδυ της Πέμπτης, για μια θέση στο πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θύτης και θύμα διαπληκτίζονταν συχνά με αφορμή το σημείο στάθμευσης του φορτηγού, το οποίο είχε στην κατοχή του το θύμα.

Ο χθεσινός καβγάς ξεκίνησε όταν η άτυχη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια. Εκεί, η 67χρονη είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με τον γιο της προς το σπίτι του δράστη προκειμένου να ζητήσουν τον λόγο. Στο σημείο αυτό, ο άνδρας άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε μάνα και γιο, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Παραλίγο να τραυματίσει κι άλλους

Πάνω στην ένταση της στιγμής, ο 42χρονος δράστης φέρεται στράφηκε και κατά άλλων δύο γειτόνων, οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους προκειμένου να δουν τι συνέβαινε.

«Έφαγα τους δύο, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα!» φέρεται να είπε ο δράστης σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος μιλώντας στο Center TV πρόσθεσε: «Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε… Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο»!

Ο δράστης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Χρυσούπολης και θα πάει στον εισαγγελέα. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η κηδεία των δύο θυμάτων θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 το απόγευμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:49