search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:26
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο Τζον Τραβόλτα για την Ολίβια Νιούτον-Τζον και τη μάχη της με τον καρκίνο: «Είμαι πολύ περήφανος»

23.08.2019 16:52
Συγκλονίζει ο Τζον Τραβόλτα για την Ολίβια Νιούτον-Τζον και τη μάχη της με τον καρκίνο: «Είμαι πολύ περήφανος» - Media

 

Συμπρωταγωνίστησαν μαζί στο κλασική κινηματογραφική ταινία του 1978 «Grease».

Και ενώ έχουν περάσει δεκαετίες από τότε, ο John Travolta δηλώνει ότι είναι «πολύ υπερήφανος» για την Olivia Newton-John και τη συνεχιζόμενη μάχη της με τον καρκίνο.

Η 70χρονη ηθοποιός αντιμετωπίζει επί του παρόντος καρκίνο του μαστού για τρίτη φορά και ο 65χρονος Τραβόλτα επαίνεσε τη δύναμή της καθώς αντιμετωπίζει καρκίνο του πρώτου σταδίου.

«Δείχνει υπέροχη», είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Entertainment Tonight. «Δεν φαίνεται διαφορετική από ό, τι πριν από χρόνια, και είμαι πολύ περήφανος για αυτήν. Είμαι πολύ χαρούμενος για την Olivia», πρόσθεσε.

«Είμαι τόσο τυχερή που το έχω περάσει αυτό τρεις φορές και είμαι ακόμα εδώ», είπε

η Olivia Newton-John. «Ξέρουμε ότι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή και δεν ξέρουμε πότε θα είναι αυτή. Όταν σας δοθεί μια διάγνωση για καρκίνο ή μια τρομακτική διάγνωση, σας δίνεται ξαφνικά μια πιθανότητα ενός χρονικού ορίου. Έτσι κάθε μέρα είναι ένα δώρο. Αν σας πει κάποιος, έχετε έξι μήνες για να ζήσετε, είναι πολύ πιθανόν να το κάνετε επειδή το πιστεύετε. Έτσι, για μένα, ψυχολογικά, είναι καλύτερο να μην έχει κανείς ιδέα για το τι περιμένει», συμπλήρωσε.

«Κάθε μέρα είναι ένα δώρο, δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό κρατάει η ζωή μας. Είμαι πολύ ευγνώμων και σκοπεύω να είμαι εδώ για πολύ καιρό. Έχω πολλά να κάνω ακόμα», τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:25