search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:43
MENU CLOSE

Δολοφονία Μακρή: Προφυλακιστέος ο 35χρονος μετά την απολογία του

23.08.2019 17:04
Δολοφονία Μακρή: Ισόβια στον βασικό κατηγορούμενο και 10 χρόνια κάθειρξη στον συνεργό του - Media

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ανακριτικές ο 35χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Ο κατηγορούμενος εκδόθηκε στην Ελλάδα από τις βουλγαρικές αρχές.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όπως αναφέρει το Euro2day, ο 35χρονος μαζί με τον αδελφό του τον Οκτώβριο του 2018 εκτέλεσαν πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον γνωστό επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και να υποστήριξε πως δεν έχει ούτε ο ίδιος ούτε ο αδελφός του καμία εμπλοκή στη στυγερή δολοφονία του Γ. Μακρή. «Εγώ και ο αδελφός μου δεν έχουμε καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη της ανθρωποκτονίας του Γιάννη Μακρή. Μάλιστα, τα στοιχεία της δικογραφίας καταδεικνύουν ότι δεν βρισκόμασταν καν πλησίον του τόπου τέλεσης κατά την κρίσιμη ώρα, ούτε καν προσομοιάζουμε σωματοτυπικά με τον εικονιζόμενο δράστη στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας», φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, οι πληρoφορίες αναφέρουν πως ο 35χρονος υποστήριξε πως ούτε ο ίδιος ούτε και ο αδελφός του είχαν συναντήσει τον επιχειρηματία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν γνωρίζαμε καν τον Γιάννη Μακρή. Ούτε προέκυψε καθ’ οιονδήποτε τρόπο οποιοδήποτε κίνητρο για να προβούμε στην πράξη για την οποία κατηγορούμαστε».

Υπενθυμίζεται πως ο αδελφός του 35χρονου κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου από τον περασμένο Απρίλιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33