search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:43
MENU CLOSE

Αν ήμουν πλούσιος: Νέο όνομα – έκπληξη στη σειρά του ΑΝΤ1 (Photo)

24.08.2019 11:32
«Επιστρέφουμε ασφαλείς» - Τα μηνύματα των αγαπημένων πρωταγωνιστών της καμπάνιας του ΑΝΤ1 (Videos) - Media

 

Στη μυθοπλασία θα επενδύσει γι’ ακόμα μία χρονιά ο ΑΝΤ1! Το κανάλι του Αμαρουσίου τη χρόνια που πέρασε είδε σημαντική αύξηση στους πίνακες τηλεθέασης και φυσικά δεν σκοπεύει να χαλάσει τη συνταγή αλλά να τη βελτιώσει. Γι’ αυτό και από τον Σεπτέμβριο έρχονται νέα σειρές να προστεθούν στο πρόγραμμα του σταθμού.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά της prime time ζώνης, θα είναι και η νέα καθημερινή κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Στράτος Μαρκίδης, ενώ το σενάριο, που αφηγείται την ιστορία τριών εντελώς διαφορετικών ανθρώπων που κερδίζουν ένα μυθικό ποσό στο λαχείο, υπογράφουν οι Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη, Μάκης Πιτταράς και Αντώνης Ανδρής.

Στο καστ θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Κατερίνα Γερονικολού, η Μπέσυ Μάλφα, αλλά και η Νίκη Σκιαδαρέση. Το νέο όνομα, μάλιστα, που θα προστεθεί στη σειρά είναι η Φωτεινή Τσακίρη.

Σημειώνεται ότι η Φωτεινή Τσακίρη συμμετείχε πέρυσι στη σειρά του ΑΝΤ1, “Η Επιστροφή”.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:40